Бачановић послао оштру поруку србомрзцу Драгану Бурсаћу (ФОТО) (ВИДЕО)

Ауторски текстови

Пише: Говори Српска

Вук Бачановић Србин из Сарајева по професији новинар а који је због својих ставова морао побјећи из свог родног града реаговао је на србофобне текстове Драгана Бурсаћа.

Бачановић је на друштвеној мрежи послао јасну поруку Бурсаћу, човјеку који за новац пише против Срба, Републике Српске и српског народа највеће лажи и подвале смишљене у сарајевској кухињи.

Докле сеже издаја Драгана Бурсаћа доказују његови свакодневни текстови којима Србе назива злочинцима, убицама, геноцидним народом а Републику Српку геноцидном творевином. Бурсаћ се никада није бавио српским жртвама Подриња гдје је убијено 3267 Срба од чега 109-торо невине дјеце.

Драган Бурсаћ никада није писао о злочинима муслиманских формација и муџахедина на подручју Возуће а масовно страдање Возућана догодило се у периоду од 10. до 24. септембра 1995. године када је на њих кренула офанзива 23.000 муслиманских војника Другог и Трећег корпуса такозване Армије БиХ и одреда „Ел муџахедин“, уз подршку НАТО авијације.

Тада је спаљено 30 српских села, протјерано 1.920 српских породица са 7.680 чланова, убијено 459 бораца Војске Републике Српске и цивила, док се за 130 још трага.Током троипогодишње опсада Возуће погинуло је 1.008 бораца Војске Републике Српске и полиције, као и цивила.

Колико је још српских стратишта у којима су Срби клани и убијани од стране муслиманских и хрватских злочинаца лажни Србин Драган Бурсаћ никада није споменуо, Драгане Срби ти то никада неће ни заборавити а ни опростити!

You may also read!

Републико, срећан ти рођендан! (ВИДЕО)

На Тргу Крајине у Бањалуци одржан је Свечани дефиле поводом Дана Републике Српске. Дефилеу је присуствовао велики број грађана из

Read More...

Цвијановић: Српска за сва времена

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да Српска никада неће дићи руке од 9. јануара и нагласила да

Read More...

Божићна посланица: Православну вјеру сачувати по сваку цијену (ВИДЕО)

Православну вјеру треба чувати и сачувати по сваку цијену, а не смијемо заборавити ни Стару Србију, односно Косово и

Read More...

Mobile Sliding Menu