Богданић: Спремни смо за историјску побједу

Република

ТЕСЛИЋ – Општински одбор СНСД-а Теслић данас је озваничио почетак предизборне кампање симболичним лијепљењем првог плаката и представљањем кандидата за опште изборе у октобру.

Прве плакате залијепио је кандидат СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Драган Богданић, који је поручио да је ова странка довољно спремна за величанствену побједу на свим институционалним нивоима у Републици Српској и БиХ.

„Очекујемо велику побједу кандидата за предсједника Српске Жељке Цвијановић, која је овдје рођена, и да у наредне четири године штити интересе и развија Републику Српску, а сувишно је говорити о неспорној побједи кадидата за српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика“, изјавио је Богданић.

Он је поручио да је иза ове странке 12 година труда и градње и да то треба јачати.

„Врло је важно да сви заједно станемо под заставу Републике Српске и да је крупним корацима унапређујемо, као и њен привредни простор, а за добробит свих народа који у Српској живе“, истакао је Богданић.

Кандидат за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице пет Мишо Стојановић каже да је Српска у посљедњих 12 година показала завидан напредак и најавио да ће се тај тренд наставити.

(СРНА)

You may also read!

Републико, срећан ти рођендан! (ВИДЕО)

На Тргу Крајине у Бањалуци одржан је Свечани дефиле поводом Дана Републике Српске. Дефилеу је присуствовао велики број грађана из

Read More...

Цвијановић: Српска за сва времена

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да Српска никада неће дићи руке од 9. јануара и нагласила да

Read More...

Божићна посланица: Православну вјеру сачувати по сваку цијену (ВИДЕО)

Православну вјеру треба чувати и сачувати по сваку цијену, а не смијемо заборавити ни Стару Србију, односно Косово и

Read More...

Mobile Sliding Menu