Васић: Kако би Бакир Изетбеговић волио да Палмер српским издајницима ЕСДЕЕСОМ И ПЕДЕПЕОМ млати сарајчадрске глогиње

Ауторски текстови

Пише: Рајко Васић

И оне сенатлије у Америци су будале. Саслушавају Палмера о стању у БиХ, или на Балкану. Једног обичног каријерног звизгова за којег се не зна за кога ради и чију политику проводи. А не знају ни гдје је БиХ, ни шта се догађа а камоли шта се треба догодити. Умјесто да оду на фарме и раде ударнички да се произведе све оно што је Трамп договорио да може да извезе у Кину. Углавном, Палмер је тамо нешто причао. Ни пас с маслом.

Свако му, овдје, јебо фамилију због неког свог виђења, сенатори отишли на виски а медији, овдје, попунили простор. Палмер задовољан јер се показао важнијим од Гренела. Шајзе. Није битно што му је излагање било Оп, трт, гевезн зајн. Ну.

Пошто је мени важније шта каже Бакир Изетбеговић, него Палмер, данас видим да је Бакир сасуо паљбу на тог ћоравог америчког јадничка. Прво га је искатранисао неодговорним помињањем Кантона Сарајево. Као, Палмер рекао да је то алтернатива, то нису Националисти. То су Корупционисти, каже Бакир. Сенаторкиње и сенатори су, на сами помен Кантона Сарајево, поустајали и аплаудирали десет минута. А црна и бијела послуга, оставила све послове и стајала у ставу мирно.

Онда је Бакир прешао на чешање тамо гдје га сврби. Тачно је да Додик кочи све. Он не да АНП а без Анпа не може ни СМ, ни ПС, ни ПМ… Права Алтернатива је Опозиција у Републици Српској. Чиме је Бакир, ДГЗП, Дупе Глава За Политику, изрекао неколико важних ствари.

◘ Ви, Америчани. Ми вас волимо. Али не залазите у нашу авлију. Волимо вас само ако правите хаос у српској авлији.

◘ Досад сте нам помагали. Нисте требали да се пасивизирате. Јер, ми не можемо сами да потчинимо Србе и Хрвате.

Ми изаберемо Жељка Комшића а ви изаберете Палмера. Па, нема смисла.

◘ Српска, и Додик, нису за НАТО. Они слушају Русију. Али, СДС и ПДП јесу за НАТО.

Они су Алтернатива. Њих требате подржати а не лупетати против Националиста а за Кантон Сарајево.

Само тако могу да протумачим реченицу Бакира Изетбеговића: Много важније би било тражити и подржати опозицију и алтернативу у РС, која би подржавала НАТО пут БиХ.  Било би логично да се СДС и ПДП огласе и кажу да они нису та Бакирова понуда Палмеру и НАТО Пакту.   Јасно је, дакле, ко кога чека на станици и ко је воз за Подлугове. А ко Машиновођа.

You may also read!

Републико, срећан ти рођендан! (ВИДЕО)

На Тргу Крајине у Бањалуци одржан је Свечани дефиле поводом Дана Републике Српске. Дефилеу је присуствовао велики број грађана из

Read More...

Цвијановић: Српска за сва времена

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да Српска никада неће дићи руке од 9. јануара и нагласила да

Read More...

Божићна посланица: Православну вјеру сачувати по сваку цијену (ВИДЕО)

Православну вјеру треба чувати и сачувати по сваку цијену, а не смијемо заборавити ни Стару Србију, односно Косово и

Read More...

Mobile Sliding Menu