Лажни бошњачки антифашизам (ФОТО)

Регион

Представници удружење антифашистичких бораца Мостара, осудили су недавно скрнављење Партизанског гробља у западном дијелу Мостара, те затражили од државних органа да реагују.

Напад на спомен гробље, наводе антифашисти, овим поводом је напад на Босну и Херцеговину, а напад на државу на овакав начин је терористички чин.

‘Зато тражимо од свих државних агенција и органа да се укључе у расвјетљавање овог терористичког чина и правди приведу извршитеље, али и инспираторе и подстрекаче континуираног атакирања на државу, уношења несигурности међу грађане и подстрекавање националне мржње“.

Такође, мостарски антифашисти најављују нове ратове за такозвану државу БиХ, саморганизовање те одбрану од „тероризма“.

„Ако будемо присиљени, додају антифашисти, ми ћемо то урадити, а за посљедице ће одговарати они који, већ деценијама, урушавају нашу домовину. Одбрана државе од тероризма, од кога год долазио, је чин највећег патриотизма. Ми их се не бојимо“, саопштено је из УАБНОР-а Мостар.

Ипак самозваним антифашистима и лажним мултиетничарима уопште не сметају параде „Зелених беретки“ у источном дјелу града. У духу партизанског покрета, у коме су у укупном проценту данашњи Бошњаци били статистичка грешка, вјероватно је традиција да се исламски вјерски ритуали обављају на прославама такозване „Армије БиХ“. То је парадокс, с обзиром да источномостарски „мултиетнићари“ тврде да су „једну и једину“ бранили људи свих нација и вјера.

Лажна антифашистичка удружења нису уопште реаговала када је партизанско гробље у Горњем Вакуфу претворено у Шехитлук, гробље на коме су сахрањени ратници који су погинули за ислам. Тако су организације погинулих шехида „Армије БиХ“ одлучили да на тој локацији направе властити спомен парк и избришу сјећање на погинуле партизане. На отварању спомен парка присуствовао је и Бакир Изетбеговић.

 

 

 

Све ово је показатељ каква је Босна и Херцеговина заправо и колико је ова државна заједница неодржива. Крах наводне мултиетничности, на основу наведених примјера, достиже врхунац те су тежње грађана Републике Српске за самосталношћу сасвим оправдане.

(Говори Српска)

Mobile Sliding Menu