Сарајевски министар Драган Мектић на истом фону са Метју Палмером и СДА

Ауторски текстови

Пише: Говори Српска

Драган Мектић сарајевски министар, министар муслиманског народа у бх вечерас се огласио за познату антисрпску телевизију Н1 и на истом фону са америчким изаслаником и муслиманима из федерације напао Српског Члана Предсједништва Милорада Додика.

Мектић је за Н1 рекао да је Милорад Додик креатор свих криза у бх-а и да Додик блокира цијелу земљу својим захтјевима и ревизијама. Министар Драган Мектић каже да док су он и његова екипа на челу са британским обавјештајцем Младеном Иванићем били на власти у земљи је текао мед и млијеко а Република Српска свих тих година њихове поданичке власти трпила огромне губитке на свим пољима.

Мектић се сложио са америчким дипломатом и мешетаром Метју Палмером који је данас безочно лагао да је проблем број један у бх Милорад Додик и његова политика „СРПСКА ИСПРЕД СВЕГA,  НЕ У НАТО“  и отворено стао на страну муслиманског народа у бх.

Драгана Мектића само брине и даље како да са својим пајтосима остане у фотељама одакле их је народ избацио још прије годину дана на изборима и зато муслимански министар понос и дика муслимана не одустаје од напада на званичнике Републике Српске, првенствено Милорада Додика и Жељке Цвијановић и додворава се муслиманском сарајеву и разним европским и америчким мешетарима.

По устаљеној мантри што год више нападају Републику Српску и њене званичнике прихватљивију су разним амбасадама, муслиманима и СДА-а за формирање власти у Сарајеву а тиме се води и Драган Мектић.

Одлазећи министар се бави свим и свачим али својим послом искључиво не и не мијеша се у свој посао. Док мигранти навиру сваким даном, тренутно их је у бх око 7 хиљада а долазе нам хладни дани, мигранти су без смјештаја, хране, воде. У свом том нереду и хаосу са мигрантима министар Драган Мектић који се изјашњава као Србин свакодневно напада на разне начине Републику Српску док ф-бих не спомиње иако тамо влада прави хаос. Не спомиње Мектић да у ф-бих као у половини кантона у тој истој ф-бих власт такође није формирана, да ли је и за то крив Милорад Додик и његова политичка опција?

Милорад Додик је показао како се бори за Републику Српску и српски народ и није потпао под сарајевске мешетаре који желе да Република Српска нестане као и српски народ у цјелини. Због Драгана Мектића, СДС-а и ПДП-а и њиховог дила са СДА Република Српска и њен буџет трпе неравноправну расподјелу новца од УИО а који би Српској служио за повећање плата и пензија и осталих буџетских давања. Штета коју производе Мектић и његова екипа поданика политичком Сарајеву је немјерљива и сваким даном све већа. Сјетимо се само лажи Драгана Мектића када је рекао да Република Српска има паравојне формације које наоружава, обучава  док вехабије и селефијске заједнице у ф-бих није споменуо никада као ни ратнике исламске државе који се враћају у бх и који су темпиране бомбе.

Издржала је Република Српска и њени актуелни званичници много теже периоде и ударе из Сарајева, издржаће и ове од „Срба“ који би требали штитити своју земљу и борити се за њу уз Милорада Додика и Жељку Цвијановић који желе Српској вратити отете надлежности. Али то Драгану Мектићу није битно, битно је остати у фотељи јер „лијепо“ је бити муслимански поданик у Сарајеву без икакве одговорности према властитој светој земљи, примати плату, не радити ништа и блатити Републику Српску.

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also read!

Републико, срећан ти рођендан! (ВИДЕО)

На Тргу Крајине у Бањалуци одржан је Свечани дефиле поводом Дана Републике Српске. Дефилеу је присуствовао велики број грађана из

Read More...

Цвијановић: Српска за сва времена

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да Српска никада неће дићи руке од 9. јануара и нагласила да

Read More...

Божићна посланица: Православну вјеру сачувати по сваку цијену (ВИДЕО)

Православну вјеру треба чувати и сачувати по сваку цијену, а не смијемо заборавити ни Стару Србију, односно Косово и

Read More...

Mobile Sliding Menu