Скандал: Мектић поцијепао борачку књижицу Војске Републике Српске

Ауторски текстови

Пише: Марио Караматић

Граница до које су Срби и Хрвати спремни ићи како би добили халал цертификат од сарај – политичке чаршије се временом све више и више помиче.

Данас је Драган Мектић подерао „борачку књижицу“ ВРС-а, војске и Републике за коју се борио, како би се још мало додворио Бакиру Изетбеговићу и параобавјештајним структурама СДА и Међународне заједнице које га држе у животу док БиХ Тужилаштво не почне радити свој посао, а почеће, прије или касније.

Срба и Хрвата који су вјерно служили сарај-чаршији како би на концу били одбачени из исте не мањка. Од Јерке Лијановића, Живка Будимира, Крешимира Зубака ( још увијек није у цијелости одбачен, чека се знак за старт ) Стјепана Кљујића, све до Вука Бачановића, Младена Војичића Тифе ( џаба „Грбавице рано љута“ и „Понеси заставу Драгане Викићу, довољно је било подигнути 3 прста да га сарај-чаршија заувијек прекрижи ) , па све до Јована Дивјака кому су припадници дичне тзв Армије БиХ сина пропуцали као кера луталицу без обзира што је јадног Јована у то вријеме Алија водао као циго медвједа да покаже како у тзв АБиХ има ето и Срба.

Колико год Мектић мисли да је цијепајући ову књижицу и „борећи“ се за БиХ, како сам рече а не за РС постао „Патриота“ по мјери Тамног Вилајета, или ти политичке сарај-чаршије, узимам себи за право да му поручим двије ствари

1 Не могу замислити да ја, или било ко од мојих субораца поцијепа исказницу ХВО-а.

2 Џаба је поцијепа Драгане, без сунета нема џенета, ниси њихов и никада нећеш бити, само си Влах за једнократну употребу.

Тако је увијек било и биће.

Mobile Sliding Menu