Стевандић: Иванићеве изјаве су лицемјерје

Република

Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић сматра политичким лицемјерјем изјаву српског члана Предсједништва БиХ Младена Иванића да није незадовољан што шеф дипломатије самопроглашеног Косова Беџет Пацоли није дошао у Бањалуку на неформални састанак министара иностраних послова.

Стевандић лицемјерним сматра и Иванићеву изјаву да земља домаћин има обавезу да позове све који су чланови Процеса за сарадњу у југоисточној Европи.

Он је рекао за Срну да је Иванић један од оних који би врло радо признали самопроглашено Косово и угостили његове функционере.

– То је директно „забадање ножа у леђа“ интересима Србије и укупног српског народа. Буде ли у будућности у руководству Срба таквих људи и Република Српска ће проћи као Косово – упозорио је Стевандић.

Члан Предсједништва БиХ из Републике Српске Младен Иванић рекао је да, што се њега тиче, уопште није незадовољан што шеф дипломатије самопроглашеног Косова Беџет Пацоли није дошао у Бањалуку на неформални састанак министара иностраних послова Процеса за сарадњу у југоисточној Европи.

Он је рекао да земља домаћин има обавезу да позове све који су чланови СЕЕЦП-а, подсјетивши да је Приштина од 2014. године чланица овог процеса уз сагласност свих.

(СРНА)

You may also read!

Републико, срећан ти рођендан! (ВИДЕО)

На Тргу Крајине у Бањалуци одржан је Свечани дефиле поводом Дана Републике Српске. Дефилеу је присуствовао велики број грађана из

Read More...

Цвијановић: Српска за сва времена

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да Српска никада неће дићи руке од 9. јануара и нагласила да

Read More...

Божићна посланица: Православну вјеру сачувати по сваку цијену (ВИДЕО)

Православну вјеру треба чувати и сачувати по сваку цијену, а не смијемо заборавити ни Стару Србију, односно Косово и

Read More...

Mobile Sliding Menu