Сутра почиње хуманитарна акција „С љубављу храбрим срцима“

Република

Кампања за хуманитарну акцију „С љубављу храбрим срцима“ почиње сутра, а донаторско вече под високим покровитељством предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић биће одржано 22. децембра у Културном центру Бански двор у Бањалуци.

Од сутра до 31. децембра биће активан „М:телов“ хуманитарни број 1411. Грађани ће позивом на овај број подржати акцију са једном КМ, док ће током донаторске вечери бити у прилици да разговарају са неким од познатих личности које подржавају акцију, саопштено је из кабинета предсједника Српске.

Средства прикупљена у десетој по реду хуманитарној акцији „С љубављу храбрим срцима“ биће искориштена за изградњу дневних центара за дјецу са сметњама у развоју у Бањалуци и Требињу.

За уплате донација физичких и правних лица Министарство финансија Републике Српске отворило је рачун посебних намјена „С љубављу храбрим срцима“ број 571-010-00002700-15 код Комерцијалне банке Бањалука.

– Партнери предсједника Републике и у овогодишњој хуманитарној акцији су млади умјетници из различитих дијелова Републике Српске, који ће својим умјетничким перформансом покушати да заједничким снагама обезбиједе помоћ за своје другаре – наводи се у саопштењу.

Доматорско вече биће одржано 22. децембра у 17.00 часова у Културном центру Бански двор у Бањалуци.

(РТРС)

Mobile Sliding Menu