Теслић – Амбуланта постала мјесто политичког обрачуна (ВИДЕО)

Република

Амбуланта породичне медицине у Чечави код Теслића постала је мјесто за политичке обрачуне након што је из локалног СДС-а саопштено да љекар тамо није дошо двије седмице. Демантовали су их мјештани који слијежу раменима и питају зашто је некоме пало на памет да износи неистине.

Кажу да љекар долази три пута седмично и да без проблема долазе на прегледе.

„Ја кажем кад год смо ми долазили увијек је ту. Сад од вас чујем да га нема. Раде што се тиче тога.
•Идем ја, баш и данас сам била.
•Мислим да је добро, доктор долази“, кажу мјештани.

Полемика се повела на друштвеним мрежама, а највише су се зачудили у Чечави и околним селима који редовно одлазе код љекара. У амбуланти кажу да нема разлога за забринутост и да поруке са друштвених мрежа нису тачне. Неко је, увјерени су, погрешно протумачио одлазак докторице која ради у Чечави на годишњи одмор.

„Рад доктора се одвија уобичајено. Тренутно је докторица која ради у Чечави на годишњем одмору, али други љекари, тим, покрије ту амбуланту“, каже др Зага Ђукановић, шеф Породичне медицине ДЗ „Свети Сава“ Теслић.

„Како је докторица отишла на годишњи долазили су сваки дан у које дане је и докторица радила“, каже Живана Станојевић, медицинска сестра у Чечави.

Ово није први пут да се лажним оптужбама нарушава углед Дома здравља, кажу у тој здравственој установи.

„У посљедње вријеме учестали су напади и лажне оптужбе на рачун здравствене установе. Менаџмент Дома здравља оштро осуђује и апелује да се здравље становника и рад установе не злоупотребљава у дневно политичке сврхе“, каже др. Срђан Даниловић, в.д. директора Дома здравља „Свети Сава“, Теслић.

Колико је апел, код неких, имао одјека, показаује и то да се, након што је Даниловић обишао амбуланту у Чечави како би се увјерио да је све како треба, на друштвеним мрежама појавила вијест да су га тамо напали незадовољни пацијенти. Даниловић поручује да је то лаж и да ће оне који шире такве дезинформације тужити.

(АТВ)

You may also read!

Републико, срећан ти рођендан! (ВИДЕО)

На Тргу Крајине у Бањалуци одржан је Свечани дефиле поводом Дана Републике Српске. Дефилеу је присуствовао велики број грађана из

Read More...

Цвијановић: Српска за сва времена

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да Српска никада неће дићи руке од 9. јануара и нагласила да

Read More...

Божићна посланица: Православну вјеру сачувати по сваку цијену (ВИДЕО)

Православну вјеру треба чувати и сачувати по сваку цијену, а не смијемо заборавити ни Стару Србију, односно Косово и

Read More...

Mobile Sliding Menu