Црнадак за сарајевске медије омаловажавао Народну Скупштину Републике Српске

Ауторски текстови

Пише: Говори Српска

Игор Црнадак је у јутрошњој изјави за сарајевске медије који су непријатељски настројени према Републици Српској омаловажавао Народну Скупштину Републике Српске.

Црнадак је рекао да је посебна сједница о Информацији и неуставној трансформацији дејтонске структуре БиХ и утицају на положај и права Републике Српске доживјела фијаско и да је била глупо и беспотребно губљење времена.

Црнадак је и током засиједања омаловажавао Народну Скупштину  Републике Српске што је морао доказати одмах након сједнице изјавом за медије из Сарајева да је пробосански настројен а онда и доказати се Бакиру, сарајевској чаршији и западним амбасадама да су он и његова партија против свега сто је добро за Србе и Републику Српску.

Посланици СДС-а и ПДП-а су ово засиједање Парламента Српске искористили за нападе на Додика, Цвијановићеву  и СНСД а не за заштиту Српске од насртаја  муслиманских партија и ОХР-а који желе да Република Српска нестане и да Срби постану босанска нација.

 

 

You may also read!

Републико, срећан ти рођендан! (ВИДЕО)

На Тргу Крајине у Бањалуци одржан је Свечани дефиле поводом Дана Републике Српске. Дефилеу је присуствовао велики број грађана из

Read More...

Цвијановић: Српска за сва времена

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да Српска никада неће дићи руке од 9. јануара и нагласила да

Read More...

Божићна посланица: Православну вјеру сачувати по сваку цијену (ВИДЕО)

Православну вјеру треба чувати и сачувати по сваку цијену, а не смијемо заборавити ни Стару Србију, односно Косово и

Read More...

Mobile Sliding Menu