Шулић: Срећан сам због одлуке Владе Српске и премијера Вишковића да запосле најбоље студенте

Република

Народни посланик СНСД-а Денис Шулић каже за наш портал да је срећан због чињенице да су влада Републике Српске и премијер Радован Вишковић подржали његов приједлог из 2017-те године да се најбољи студенти са оба јавна универзитета запосле у јавна предузећа.

На трећем савјетовању СНСД-а одржаном у Бијељини 2017-те године које је отворио Милорад Додик договорена је максимална подршка младим људима и најбољим студентима, договорена су већа давања кроз стартапове и мој први посао а све у циљу задржавања наших младих и способних кадрова.

Након савјетовања СНСД-а урадили смо озбиљан и велики посао, све политике које смо тада предложили полако и сигурно доживљавају своју примјену у пракси а утврдили нову енергију и правце јер СНСД има потенцијал и снагу да спроводи политике очувања Републике Српске.

„Срећан сам као млад човјек и као народни посланик СНСД-а који свој живот формира у Републици Српској, срећан сам јер Република Српска стоји иза својих најбољих студената и покушава да све младе оно најбоље што имамо задржимо у Српкој“ истакао је Шулић.

Подсјетимо

Премијер Републике Српске Радован Вишковић изјавио је данас у Бањалуци да је Влада Српске донијела одлуку да 34 студента генерације са два јавна универзитета у Источном Сарајеву и Бањалуци добију посао у јавним предузећима.

“Они ће као приправници у јавним предузећима почети да раде од 1. априла. Ако могу да кажем шта је највећи успјех овог сазива Владе у првих 100 дана рада, онда је то ова одлука”, рекао је новинарима Вишковић, на чију иницијативу је Влада донијела одлуку.

(ГС)

You may also read!

Републико, срећан ти рођендан! (ВИДЕО)

На Тргу Крајине у Бањалуци одржан је Свечани дефиле поводом Дана Републике Српске. Дефилеу је присуствовао велики број грађана из

Read More...

Цвијановић: Српска за сва времена

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да Српска никада неће дићи руке од 9. јануара и нагласила да

Read More...

Божићна посланица: Православну вјеру сачувати по сваку цијену (ВИДЕО)

Православну вјеру треба чувати и сачувати по сваку цијену, а не смијемо заборавити ни Стару Србију, односно Косово и

Read More...

Mobile Sliding Menu